Incepand din anul 1993, moment in care a luat nastere ALI BABA srl, ne aflam intr-o continua dezvoltare, cu o tendinta continua de marire a capacitatii de transport, si aceea de a oferii servicii de calitate orientate spre nevoile reale ale calatorilor nostri la un pret corect lipsit de concurenta. Experienta acumulata si profesionalismul dobandit in domeniul transportului intern si international ne permit ca sa oferim CONSTANT servicii de inalta calitate, promtitudine si seriozitate 24h/24.

Scurt Istoric:

  • In 1993 am inceput oferind servicii de transport persoane pe ruta Satu Mare – Budapesta

In primii ani am operat curse individuale sau pentru grupuri la cerere, dupa care am lansat prima cursa regulata zilnica pe Ruta Satu Mare - Budapesta. Au urmat apoi doua curse zilnice, iar in 2005 am ajuns la 3 curse regulate zilnice.

Ne-am dezvoltat si perfectionat permanent avand in prim plan mereu nevoile calatorilor nostri, ajungand ca in momentul de fata sa oferim solutii de transfer avantajoase si accesibile pentru TOATE zborurile cara aterizeaza in, sau decoleaza din cele doua aeropoarte international de la Debretin si Budapesta:

  • Incepand din 2012 operam 4 curse regulate zilnice Satu Mare – Aeroport Liszt Ferenc Budapesa si retur

Tot din 2012 punem la dispozitia calatorilor nostri 3 curse zilnice spre si dinspre Aeroportul din Debretin asigurand transfer pentru toate aterizarile si decolarile.

Oferim de asemenea la cerere transport privat individual, pentru delegatii, grupuri organizate, si toti cei care isi doresc  serviciile dedicate ale unui sofer profesionist cu experienta.

  • In 2008 am inceput sa dezvoltam infrastructura, si implicit serviciile de Asistenta Rutiera si Tractari

Am inceput prin a oferii servicii de tractari auto local, pe raza judetului Satu Mare ajungand ca, incepand din 2012 sa putem afirma ca avem capacitatea de a oferii servicii complete in domeniul Asistentei Rutiere si Tractarilor de Autoturisme , Autoutilitare, Camioane, dar si Utilaje de constructii, agricole sau industriale.

O echipa serioasa, rapida si profesionista disponibila NON STOP, din Satu Mare pentru intreg teritoriul UE.

Serviciile ALI Baba Trans se bazeaza pe doi piloni:

  • O echipa dinamica caracterizata de profesionalism, disponibilitate spre efort si sacrificiu, perfectionata si antrenata pentru a gasi solutii in cele mai diverse situatii
  • Un Parc Auto foarte diversificat pentru a asigura conditiile tehnice necesare celor mai diverse situatii si nevoi

Fie ca este vorba de servicii de transport persoane, situatii de urgenta - asistenta rutiera, sau tractari-transport marfuri sau utilaje putem asigura cea mai rapida si costeficienta solutie.

Flota de Autoturisme, Microbuse si Autocare disponibila pentru transport persoane - transfer aeroport sau transport privat la cerere cuprinde urmatoarele:

  • Autoturisme: 1+5 sau 7 locuri
  • Microbuze 8+1
  • Microbuze cu capacitatea cuprinsa intre 15 si 19 locuri

Oferim siguranta, conditii de lux la preturi avantajoase pentru transferul din Satu Mare la Aeropoartele din Debretin si Budapesta cu autoturisme, microbuze si autocare dotate cu sisteme DVD, aer conditionat, soferi calificati si permanent instruiti.

Mijloacele noastre de transport asigura un grad inalt de confort si siguranta transformand calatoria spre Budapesta intr-o experienta placuta pentru toti calatorii nostri.